Συντήρηση Human+Technology®

tunap producta 1

tunap producta 1

Σήμερα, το αυτοκίνητο δεν είναι πλέον απλά ένα μέσο μεταφοράς, αλλά ένα πραγματικό «δεύτερο σπίτι», όπου μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο για δουλειά και για διασκέδαση ή ακόμα και για την απλή ευχαρίστηση της οδήγησης. Υπάρχει λοιπόν η ανάγκη της ύπαρξης ενός οχήματος πάντοτε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όχι μόνο από μηχανικής πλευράς και άνεσης, αλλά και από την πλευρά της ασφάλειας.

Η TUNAP εστιάζει πάρα πολύ στο να κάνει τα οχήματα αποδοτικότερα κι ασφαλέστερα. Αυτό το καταφέρνουμε μέσω της συνεχούς έρευνας για τις χημικές ουσίες μας οι οποίες, κατά την εφαρμογή τους, πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις και την ίδια στιγμή είναι σε θέση να σέβονται το περιβάλλον και κυρίως τον άνθρωπο.

Δεν μιλάμε απλώς για την ασφάλεια του οχήματος από την τεχνική άποψη, αλλά και για την ασφάλεια του επαγγελματία στον χώρο εργασίας, για τους χρήστες του οχήματος και για το περιβάλλον.

Η τεχνολογία Human Technology® της TUNAP τοποθετεί τον άνθρωπο πάνω από όλα, για την ανάπτυξη πιστοποιημένων ουσιών οι οποίες χαρακτηρίζονται από την πλήρη τοξικολογική ουδετερότητά τους και την μακράς διάρκειας απόδοσή τους.

Οι συγκεκριμένες ουσίες, είναι υποαλλεργικές, μη τοξικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Έχουν αναπτυχθεί βασιζόμενες στην ποιότητα των εξειδικευμένων λιπαντικών της TUNAP για την βιομηχανία τροφίμων.

Εφαρμόζοντας τα ίδια δραστικά συστατικά και στον κλάδο του αυτοκινήτου, καταφέραμε να πάρουμε την εξαιρετική και διάσημη πιστοποίηση της NSF® (National Sanitation Foundation)!

Η τεχνολογία Human Technology® της TUNAP αντιπροσωπεύει μία πραγματική επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε και στην ανάπτυξη της αντίληψης «άνθρωπος – αυτοκίνητο – περιβάλλον».

TUNAP Human Technology®

  • Όλες οι ουσίες έχουν εξεταστεί και φέρουν σήμανση «Nonfood Compounds Program Listed H1» από την NSF®!
  • Όλες οι ουσίες έχουν εξεταστεί κι εγκριθεί από την DAAB!
  • Δεν περιέχουν αρωματικές και χρωστικές ουσίες κι οποιαδήποτε άλλη αλλεργιογόνα ουσία!
  • Δεν περιέχουν διαλύτες και βασίζονται σε ανανεώσιμες πρώτες ύλες!
  • Δεν περιέχουν το καταστρεπτικό για το νευρικό σύστημα ν-εξάνιο (n-hexane)!
  • Δεν φέρουν τοξικολογικές σημάνσεις!