Ποιοί είμαστε

tunap web

tunap web

Η TUNAP ερευνά, αναπτύσσει και παράγει χημικές ουσίες υψηλής απόδοσης για τον κλάδο της βιομηχανίας αυτοκινήτου, για πάνω από 40 χρόνια, σε πέντε εργοστάσια στην Γερμανία, στην Αυστρία και στην Ελβετία.

Η εταιρεία έχει καθιερωθεί με επιτυχία ως τεχνολογικός ηγέτης, τόσο για τα τεχνικά αποτελέσματα, όσο και για τον σεβασμό στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και παρέχουμε καινοτόμες λύσεις κι εφαρμογές, με στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Χάρη στον οργανωμένο διεθνές δίκτυο πωλήσεών μας, η TUNAP είναι επιτυχής κι απαραίτητος εταίρος πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών. Περισσότερα από 30.000 συνεργεία αυτοκινήτων χρησιμοποιούν τα προϊόντα και τα συστήματά μας. Σε 21 διεθνείς αγορές σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, η TUNAP αντιπροσωπεύεται, με πάνω από 800 εργαζόμενους.

Θέση στην Αγορά

Η TUNAP είναι ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαίους κατασκευαστές τεχνικών χημικών προϊόντων και είναι η πρωτοπόρος σε πολλούς τομείς. Ειδικά για τα συνεργεία αυτοκινήτων, τα προϊόντα TUNAP κατέχουν ηγετική θέση για την καινοτομία τους.

Το 2006 η TUNAP παρουσίασε το πρώτο ασφαλές καθαριστικό, το προϊόν TUNSolve®, το οποίο αναπτύχθηκε από κοινού με ανεξάρτητους βασικούς θεσμικούς φορείς, όπως είναι η Berufsgenossenschaft Metall Nord Süd (γερμανική επαγγελματική ένωση για την ασφάλεια των εργαζομένων) και η TÜV Süd.

Με το πατενταρισμένο σύστημα απολύμανσης κλιματισμού AirCo Well®, η TUNAP προσφέρει τη μοναδική λύση που συνιστάται από τη Γερμανική Ένωση Αλλεργιών και Άσθματος (DAAB).

Ήδη για δεκαετίες, η TUNAP είναι ο τεχνολογικός ηγέτης των χημικών-τεχνικών προϊόντων στον τομέα του καθαρισμού των συστημάτων καυσίμων.

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Παρέχουμε πάντα εξατομικευμένες υπηρεσίες, με χημικές ουσίες κορυφαίας ποιότητας. Είτε πρόκειται για τον καθαρισμό, τη φροντίδα, την προστασία και την λίπανση, από τα ειδικά ενεργά συστατικά μέχρι τα PREMIUM σπρέι, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα συντήρησης από την TUNAP.

Από την υποστήριξη των διαφόρων τμημάτων των επιχειρήσεων, την τεχνική εκπαίδευση στα προϊόντα και την ασφαλή χρήση χημικών ουσιών, η TUNAP προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συμβουλών.

Η ασφάλεια, η σχέση κόστους – αποτελεσματικότητας, το περιβάλλον και ο προσανατολισμός στον πελάτη είναι πρωταρχικοί στόχοι του TUNAP GROUP.

Τι προσφέρουμε

Εμπνέουμε τους πελάτες μας με καινοτόμες εξελίξεις και συστήματα σε ολόκληρο τον τομέα της χημείας. Με τις ιδέες μας φέρνουμε διαρκή βελτίωση της εμπορικής επιτυχίας των πελατών μας. Η TUNAP προσθέτει αξία.

Αξίες

Στις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, είμαστε αξιόπιστοι, γρήγοροι και επαγγελματίες. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας.

Εμείς ενεργούμε με υπευθυνότητα, με άμεσο και προβλέψιμο τρόπο. Ζητούμε και προωθούμε μία κουλτούρα υψηλής απόδοσης σε ολόκληρη την εταιρεία.

Ποιότητα, Know-How, Εμπιστοσύνη

Η TUNAP είναι ο διεθνής συνεργάτης των βιομηχανιών κατασκευής αυτοκινήτων, για την ανάπτυξη χημικών συστημάτων. Μαζί με τους εταίρους μας συνεργαζόμαστε, για την ανάπτυξη εξειδικευμένων λύσεων για τη βελτίωση της κινητικότητας.

Οι συνεργασίες μας ορίζονται με παγκόσμιες, πανευρωπαϊκές και τοπικές συμφωνίες, που περιλαμβάνουν τα τμήματα έρευνας κι ανάπτυξης των εταίρων μας, τα εργοστάσια κατασκευής των οχημάτων, τα powertrain και τις θυγατρικές εταιρίες ή τους εισαγωγείς τους, στις χώρες όπου δραστηριοποιούνται.

Με την απόλυτη ποιότητα και την κορυφαία τεχνογνωσία μας, έχουμε πετύχει την κατασκευή ΟΕΜ χημικών ουσιών, καθώς και την επίσημη διάθεση των προϊόντων μας στα δίκτυα των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών των συνεργατών μας.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει χημικές ουσίες, για τη συντήρηση και για τις επισκευές σε όλα τα μέρη των οχημάτων: από τον κινητήρα, τα φρένα και το σασί, μέχρι τις φιλικές προς τον άνθρωπο ουσίες για την συντήρηση και τον καθαρισμό του κλιματισμού και του εσωτερικού του οχήματος.

Η TUNAP προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, δημιουργώντας μία επικερδή κατάσταση για τους κατασκευαστές, τα συνεργεία και τους οδηγούς.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται σε τέσσερις λέξεις: περιβάλλον, ενέργεια, οικονομία και ηθική.
Περιβάλλον: μία από τις πιο σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, προκειμένου να διασφαλιστεί το μέλλον του πλανήτη μας. Γι ‘αυτό τον λόγο, η TUNAP έχει αναπτύξει ουσίες φιλικές προς το περιβάλλον και την υγεία του ανθρώπου.
Ενέργεια: τα συστήματα καυσίμου της TUNAP μειώνουν την κατανάλωση καυσίμων κι επιτρέπουν τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στη χρήση των βιοκαυσίμων.
Οικονομία: όλος ο κόσμος μας οδηγείται από την οικονομία. Να είσαι σε θέση να εξοικονομήσεις καύσιμα, έχοντας ένα όχημα σε άριστη κατάσταση και με υψηλή απόδοση, μέσω μιας τέλειας συντήρησης, μεταφράζεται σε ένα θεμελιώδες οικονομικό όφελος.
Ηθική: την κρατήσαμε για το τέλος, αλλά είναι πρώτη σε σημασία. Κάθε δήλωσή μας είναι αλήθεια. Όλες οι ουσίες της TUNAP προσφέρουν πραγματικά αυτά που υπόσχονται, χωρίς κανέναν συμβιβασμό.