Κλιματιστικό και Αλλεργία

allergia

allergia

Προσπαθήσετε να αναπνεύσετε μέσα από ένα καλαμάκι, θα έχετε μια ιδέα για την δύσπνοια κατά τη διάρκεια μίας κρίσης άσθματος. Εάν το επιχειρήσετε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αισθήματα πανικού, φόβου κι απόγνωσης. Εντούτοις, εσείς μπορείτε να βάλετε στην άκρη το καλαμάκι – κάτι που δεν μπορούν να κάνουν οι ασθενείς με άσθμα. Ιδιαίτερα τα παιδιά, πολύ δύσκολα μπορούν να αντιμετωπίσουν μία τέτοια κατάσταση.
Ασθενείς με αλλεργίες κι άσθμα συχνά δοκιμάζουν μόνοι τους διάφορα προϊόντα, για να βρουν τα κατάλληλα που θα τους επιτρέψουν να περάσουν ακίνδυνα την «περίοδο της γύρης» ή την δυσκολία στην αναπνοή. Το δικαίωμά τους για μια φυσιολογική ζωή, σχετικά με τον αέρα που αναπνέουν, είναι το μέλημά μας.

  • Τα συστήματα κλιματισμού αυτοκινήτων απαιτούν έναν πλήρη, επιμελή, επαγγελματικό και τακτικό καθαρισμό για την πρόληψη ρύπανσης στο εσωτερικό των επιβατών.
  • Πολλές διαδικασίες καθαρισμού δεν είναι ολοκληρωμένες κι είναι ακατάλληλες, να απελευθε-ρώσουν τον κλιματισμό του αυτοκινήτου από μικροβιολογική ρύπανση και να εξασφαλίσουν επί μακρόν έναν υγιή αέρα.
  • Πολλά προϊόντα κι η εφαρμογή τους μπορεί να ρυπαίνουν, ακόμη και σε ορθή χρήση, τον αέρα του χώρου επιβατών και κατά συνέπεια τους επιβάτες, με υψηλές συγκεντρώσεις διαφόρων χημικών ουσιών.
  • Πολλά προϊόντα καθαρισμού συστημάτων κλιματισμού που εφαρμόζει ο πελάτης μόνος του, εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους και είναι αναποτελεσματικά.
  • Ο καλύτερος, και για τον καταναλωτή ασφαλέ-στερος καθαρισμός, πρέπει να περιλαμβάνει πάντα τον καθαρισμό της εβαπορέτας από ένα καταρτισμένο συνεργείο.
  • Η απαραίτητη αλλαγή φίλτρων πρέπει πάντα να συνοδεύεται από τον καθαρισμό του περιβάλ-λοντός αυτών καθώς και των αεραγωγών.
  • Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα; Τότε στείλτε μας τις απορίες σας σε μια γραπτή επιστολή. Οι απαντήσεις θα δημοσιευθούν στην επόμενη έκδοση του περιοδικού ALLERGIE konkret.